2015. okt 21.

Új vagy köztünk? Kezdd itt!

írta: vízicsibe
Új vagy köztünk? Kezdd itt!

Szia Kedves Olvasó!

Nagyszerű, hogy ránk találtál! Ha először jársz a blogunkban, ez itt megfelelő hely az első lépésekhez – képet kaphatsz arról, mik a céljaink, miért hoztuk létre a blogot.

Küldetésünk:

Az Antiflaszter Klaszter (két barátnő és családjaik) szeretnének inspirálni és segíteni abban, hogy elinduljatok a szabadba, kalandok felé, akár gyerekekkel is.
Megosztjuk veletek vízparti, erdei, kerékpáros, hegyi kirándulásaink történetét.
Ellátunk benneteket kempingezéssel, túrázással kapcsolatos tippekkel és trükkökkel, emellett örömmel vesszük olvasóink történeteit, tanácsait.
Fontos megjegyezni, hogy átlagos családok vagyunk, akik bátorítunk mindenkit, hogy vágjon ösvényt magának, megmutatjuk, hogy nem ördöngősség elhagyni a flasztert (hisz szülőként mi is tudjuk, hogy néha polipkarjaival húz a biztos falak közé a megszokás.)

Kikkel találkozol itt?
profil_blog.jpgEszter (vizicsibe) Pécsről ír, néha napestig a Mecseket bámulva az ablakból férjével és két kisgyerekével.
Azért fogott a blog írásába, mert gyerekek mellett is életeleme a természetjárás. Elköteleződött az erdővel, és eldöntötte, hogy ezután másokat is beavat gyakran járatlan ösvényeken tett túráik történetébe.
Emellett meggyőződése, hogy a megfelelő felszerelés elengedhetetlen az önfeledt kalandozáshoz (és álljon itt a népszerű közhely: nincs rossz idő, csak nem megfelelő öltözék.)

Folyton érdekes írások után kutat, hogy megossza veled, kedves blogolvasó, hogy inspiráljon és bátorítson abban, hogy te is kedvet kapj, és mihamarabb elhagyd családoddal a flasztert.

 

blog.jpgOrsi (zseder) Szekszárdról a szőlőtőkék és lösz szurdikok hazájából. Nekem nagyon fontos dolog az életemben a természethez való kötődés és szeretném ha ezt a gyermekeimnek is tovább tudnám adni. Ezért aztán amikor csak tehetjük járjuk a környéket, a közeli és távoli dombokat, figyeljük a szarvasbogarakat és tanulmányozzuk a szederbokrokat az erdőszélen. Látva az enyémeim lelkesedését kívánom minden gyereknek, hogy legyenek hasonló élményei és biztatlak benneteket is, hogy kapjátok fel a hátizsákot és vágjatok neki az erdőnek az egész családdal együtt.

Szólj hozzá

rólunk küldetés